El nedador del CN Olot Álvaro Ruiz disputarà el Campionat d’Espanya per Autonomies d’Oviedo amb la selecció catalana infantil

El nedador del Club Natació Olot Álvaro Ruiz participarà al proper Campionat d’Espanya d’autonomies a Astúries. Ruiz ha estat convocat per la selecció catalana infantil, que d’aquesta manera ha vist reconegut el seu esforç i compromís amb la natació.


La bona trajectòria esportiva del nedador Álvaro Ruiz, del Club Natació Olot, amb dues medalles aconseguides el darrer Campionat català infantil del passat mes de desembre, ha rebut la seva recompensa en forma de convocatòria a la selecció catalana. La Federació Catalana de Natació va anunciar al nedador olotí que formarà part de l’equip que competirà al Campionat d’Espanya per Autonomies que es celebrarà el proper 17 i 18 de febrer a Oviedo, Astúries, en piscina de 50 metres. Era una crida gens esperada pel club, però que certifica el bon treball d’Álvaro Ruiz i de la secció dirigida per Diego Méndez.

 

Abans de la disputa del campionat, Ruiz ja s’ha trobat amb la resta dels seus companys de la selecció catalana en una concentració al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, on formaran un equip disposat a lluitar pel podi estatal.

Es preveu que Álvaro Ruiz competirà al Campionat d’Espanya per Autonomies d’Astúries en les seves especialitats, els 100 i 200 metres papallona.

 

 

x