Neix el Club Canicross Olot-La Garrotxa, la primera entitat de la disciplina a la comarca

Neix el primer club de Canicross de la Garrotxa. Van iniciar la seva activitat va començar el passat mes de setembre, i ara es presenten en públic de cara a organitzar activitats a tota la comarca. El Club Canicross Olot-La Garrotxa disposa ja d’una trentena de membres, interessats en fer esport amb la companyia dels seus gossos.

Ella és la Kira, i acompanya a Josep Paredes arreu, inclòs quan ell se’n va a córrer. Aquesta afició per l’esport i els animals ha ajudat a crear a la comarca el primer club de Canicross, una disciplina on es barreja l’activitat física, l’estima pels peluts i el respecte per l’entorn natural. A la Garrotxa ja fa temps que es volen implantar curses d’atletes amb gossos, però funcionaven de forma intermitent. Ara, el Club Canicross Olot Garrotxa neix de la mà de l’entitat germana de Bescanó i Vilanna, el primer de la demarcació de Girona, amb la intenció d’agrupar a tots els aficionats de la comarca.

Com a voluntat més immediata a nivell social, el club es marca l’establiment d’un calendari de sortides i activitats que permetin la difusió del Canicross a la comarca. Però l’entitat és modesta, i el primer que busca és que es formi una pinya d’amics dels animals.

El Club Canicross Olot Garrotxa va començar la seva activitat de forma oficial el passat mes de setembre, i participarà en la concepció d’un circuit de curses amateurs i caminades amateurs a la demarcació de Girona aquest 2018. Tots els interessats poden trobar més informació d’aquest al correu canicrossolot@gmail.com o bé al mateix perfil de facebook de l’entitat.