El carnaval de Platja d’Aro homenatja al garrotxí Lluís Solé, de 88 anys i membre de la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca

La persona de més edat que ha participat en un carnaval aquest cap de setmana és de la Garrotxa, es diu Lluís Solé i és de la Carnavalesca d’Olot i de Castellfollit de la Roca. Solé té 88 anys i segueix participant activament en la construcció de les carrosses que la colla construeix cada any per desfilar a les comarques de Girona. Per sorpresa l’organització del carnaval de Platja d’Aro li va voler retre un merescut homenatge just en el moment que la Carnavalesca va arribar davant el jurat. Es va cridar a Lluís Solé per megafonia i se’l va fer pujar per imposar-li una medalla que li reconeix la seva trajectòria. Tot el jurat es va posar dempeus i amb el públic el van aplaudir llargament.
En Lluís Solé és tota una institució al món del carnaval i en la seva edat és una de les ànimes de la colla de Castellfollit de la Roca i treballa com el qui més per aconseguir brillant a les rues. Olot també el va homenatjar fa pocs dies durant la presentació de les disfresses de les colles de la Garrotxa, just el dia que es va fer el pregó del Rei i la Reina del Carnaval d’Olot i la presentació del cartell.
Aquesta setmana Lluís Solé és un dels convidats del programa ‘Pros i Contres’, aquest dimecres a les 15.00, 20.30 i 23.00.