El Club Vòlei Olot planta cara però no obté recompensa davant les líders (0-3)

El Club Vòlei Olot no va poder fer-se amb la victòria en el partit que l’enfrontava a l’equip líder de la competició, el Vòlei Sant Boi. A les garrotxines els va faltar el punt de sort que molts cops és necessari davant els equips capdavanters i el 0-3 final no reflecteix el que es va veure a la pista.

Una derrota que, tot i que per la classificació es podia preveure, deixa un regust amarg en les noies del Club Vòlei Olot. El partit va transcórrer sempre en la frontera de que els punts fossin d’un o altre equip, però pràcticament sempre van caure del costat visitant. El Sant Boi es va endur el primer set havent d’arribar als 28 punts, gràcies a l’esforç que les locals van imprimir durant els primers minuts de joc. L’esforç físic i mental d’aquest primer set tan bo de les olotines va fer que el segon set no anés tan bé. Les líders van saber aprofitar el desgast local per aprofundir en una ferida que semblava fer-se gran en aquest segon tram de partit. Fruit de tot això les de Sant Boi es van imposar per 19-25 i van deixar el partit encarrilat de cara a sentenciar-lo per la via ràpida. I quan semblava que les garrotxines s’acabarien desfent, acusant l’esforç del primer set i el cop anímic del segon, les locals van treure forces d’on no hi havia i van posar contra les cordes a les primeres de la lliga. Tot i tenir la opció de fer l’1-2, les visitants van reaccionar a temps i van acabar imposant-se 24-26 per posar el 0-3 al marcador per acabar amb les noies del Club Vòlei Olot que, sense cap mena de dubte, van merèixer molt més premi.