El Club Escacs Olot treu mig punt d’or de la visita del Foment a la Garrotxa

El Club Escacs Olot va aconseguir un important empat el dissabte davant el Foment, de Barcelona. Un dels equips forts de la categoria i que, tot i això, no va ser capaç de superar els olotins, que donen un pas més per aconseguir l’objectiu de la permanència.

Autèntic mig punt d’or dels nois i noia del Club Escacs Olot. El conjunt garrotxí va aconseguir empatar 5-5 en la quarta jornada de la Divisió d’Honor, que l’enfrontava al Foment de Barcelona. Els olotins es refan així de la derrota de la setmana anterior davant un rival directe i que es va produir per la mínima, i aconsegueixen mig punt més que els apropa a l’objectiu de la salvació. L’Olot, que torna enguany a la Divisió d’Honor després de més de deu anys d’absència ha arrencat la temporada de manera prometedora, amb una derrota contra l’equip més fort de la competició, però també una victòria d’or davant un rival directe que, sumada a aquest mig punt, fan el punt i mig de quatre que els olotins tenen a la classificació. L’objectiu de la temporada és salvar la categoria i posar una primera pedra pel creixement de l’entitat.