Més de dos milers de persones desfilen al 40è Carnestoltes Infantil d’Olot

El Carnestoltes Infantil d’Olot ha arribat al seu 40è aniversari, i ho ha fet, demostrant que aquest acte gaudeix d’una salut de ferro. La rua va engegar a la plaça Clarà i va acabar a la plaça Major amb un ball amb el grup Xiula. Més de dos milers de persones hi van participar.

40 anys no es fan cada dia, per aquest motiu els nens i nenes participants al Carnestoltes Infantil d’Olot ho van celebrar amb una festa a l’alçada de les expectatives. Mica en mica la plaça Clarà es va anar acolorint de disfresses fins que va arrencar la rua cap al carrer Mulleras. Els reis del Carnaval, Berta Espona i Marçal Bancells, van repetir captivats per la màgia d’aquest esdeveniment.

Disfresses d’animals, superherois, dibuixos animats i moltes més, es van deixar veure pel centre de la ciutat. Des de l’organització, formada per Rialles, Esplais de la Garrotxa i els Escoltes van valorar amb nota la quarantena edició. Olot es va impregnar de música, disfresses i somriures en un acte que deixa entreveure que el Carnaval d’Olot està a tocar.

x