La Unió Esportiva Olot fa mèrits per puntuar davant la Peña Deportiva, però perd per la mínima a Eivissa (1-0)

La jornada 25 del grup 3 de Segona Divisió B va portar la Unió Esportiva Olot a Santa Eulària des Riu (Eivissa), al camp de la Peña Deportiva. Els olotins van fer mèrits per puntuar però un gol dels locals al 82’ va significar la primera derrota del 2018 pels de Rául Garrido.

En una categoria tant complicada com la Segona B, la Unió Esportiva Olot sabia que tard o d’hora arribaria una derrota. Però tenint en compte com va anar el partit d’ahir al camp de la Peña Deportiva, la desfeta va ser massa càstig pels olotins. A la primera part el perill va rondar més la porteria local que no pas la defensada per Ginard. La més clara va arribar amb una rematada d’Ivan Guzmán des de la frontal, que Imanol desviava al seu pal esquerre.

Ja al segon temps els de Raúl Garrido reclamaven penal per una empenta sobre Toril, però l’àrbitre no el va assenyalar. La Unió Esportiva Olot en tindria una altra de clara, Blázquez deixava a Marc Mas encarant Imanol, però el silenc no connectava bé amb l’esfèrica i l’enviava als núvols. Els locals anaven agafant protagonisme, un xut a boca de canó de Polanco l’aturava Ginard sota pals. Górriz arribant des de l’extrem esquerre tornava a posar a prova al porter olotí, que no fallava. Però el rebuig tornava a peus del mateix Górriz que la penjava a l’olla per l’arribada de Chechu, el central eivissenc. Era l’1-0 que arribava al minut 82, un cop molt dur per la Unió Esportiva Olot que ja no va poder obtenir la igualada.

x