L’església vella de Castellfollit de la Roca acull l’exposició dels 25 anys de la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit

Les disfresses que ha lluït la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit des del 1993 fins enguany es poden veure a l’església vella de Castellfollit fins el 3 de març. A partir del 10 de març la mostra es podrà veure a Olot, al primer pis de l’Hospici.

Des de la primera disfressa fins a d’altres més actuals. L’església vella de Castellfollit de la Roca acull l’exposició de la colla Carnavalesca d’Olot i Castellfollit. Una mostra que recull disfresses, fotografies i un recull d’elements de les carrosses d’aquests 25 anys. Castellfollit i Olot han col·laborat al llarg dels anys, el poble va proporcionar un espai a la colla per a poder fer la carrossa quan no tenien lloc on fer-la.
La mostra es podrà veure fins el 3 de març en horari de cap de setmana, i a partir del 10 de març estarà disponible a la capital garrotxina, a la Sala 15 de l’Hospici.