El garrotxí Pau Torrent guanya la Copa d’Espanya cadet de ciclisme en pista de velocitat

El garrotxí Pau Torrent va guanyar diumenge la Copa d’Espanya cadet de ciclisme en pista. Torrent ha cimentat el seu triomf per la regularitat mostrada a cada una de les proves del trofeu. Amb la victòria, el Club Ciclista Olot infantil aprofita per insistir en la necessitat de disposar d’un circuit tancat a la ciutat per millorar la progressió dels seus corredors.

La Copa d’Espanya cadet de ciclisme en pista en modalitat de velocitat ja té guanyador: es tracta del garrotxí Pau Torrent, que ha aconseguit la victòria després d’imposar-se a les proves disputades al desembre a València i al gener a Galapagar, Madrid. Aquest cap de setmana va disputar l’última cita, a Palma, i la seva regularitat ha permès que aixequés el trofeu sense donar opcions als seus rivals.

L’esportista forma part del Club Ciclista Olot infantil, i per córrer en pista porta els colors del Terrassa Ciclisme Club Tot-Net. A més, Torrent és nebot del darrer guanyador d’una medalla olímpica en persecució, el santjoanenc Carles Torrent, que la va aconseguir a Atenes 2004. Curiosament, a la demarcació de Girona és on han sorgit les promeses més destacades del ciclisme en pista, tot i no disposar d’un velòdrom en tota la zona, i els esportistes es veuen obligats a entrenar a Barcelona. Davant aquest fet, el Club Ciclista Olot Infantil insisteix en la necessitat de disposar d’un circuit tancat per bicicletes que permeti augmentar el nivell dels seus corredors.

Pau Torrent ja té entre cella i cella la propera competició de ciclisme en pista, el Campionat estatal que es disputarà la propera setmana santa, i on partirà com un dels ciclistes a tenir en compte.