L’espai ‘Amb Identitat’ de Les Notícies descobreix el Forn Jaume d’Olot

L’espai Amb Identitat de les Notícies descobrim el Forn Jaume, el forn de pa situat al número 9 del Carrer de Sant Ferriol. 

Pa com el d’abans amb les eines d’ara. Aquesta és la filosofia d’en Jaume Comas que des de 2014 regenta el forn de pa del carrer de Sant Ferriol, al nucli antic d’Olot. L’èxit i la personalitat d’aquest forn de pa rauen precisament en la qualitat dels ingredients que s’utilitzen a l’obrador, que es posa en marxa cada dia de matinada. Utilitzen productes naturals i de primera qualitat, com ara farines poc refinades. Així és com el bon pa i la pastisseria artesanal han guanyat terreny a la d’elaboració industrial. El forn Jaume no només aposta per les receptes més tradicionals com la coca de forner, els tortells d’anís o el pastís de ratafia, també prepara pans de molts tipus diferents. La seva feina pot semblar dura, però per en Jaume és creativa i reconfortant si es disposa dels instruments adequats.

 

 

 

 

 

 

x