Olot obrirà la 1a Copa Girona de Canicross el proper 25 de febrer

Olot acollirà la cursa inaugural de la primera Copa Girona de Canicross. Divendres passat els informàvem del naixement de la primera entitat esportiva d’aquesta disciplina de la comarca, el Club Canicross Olot Garrotxa, que organitzarà aquesta competició a la ciutat el proper 25 de febrer.

La Copa Girona de Canicross arrencarà el proper 25 de febrer a Olot, amb la intenció de ser un punt de trobada entre tots els esportistes amants dels gossos i els seus animals de companyia. A banda de la d’Olot, la competició tindrà dues cites més, a Caldes de Malavella l’11 de març i a Amer el 8 d’abril, cloent el campionat. La cursa olotina ja ha obert inscripcions, en una jornada plena d’activitats a banda del propi esdeveniment esportiu.

El naixement de la Copa Girona de Canicross té com a objectiu principal potenciar aquesta disciplina entre els aficionats de la demarcació. Que la primera cursa tingui lloc a Olot és perquè es vol atraure aquells esportistes o amants dels gossos a un club comú.

Per a disputar la cursa, els gossos hauran de passar un control veterinari breus instants abans de la sortida, per tal de comprovar que cap patirà per l’activitat física. Les inscripcions es poden fer a través del mateix web de l’entitat, canicrossbescanoolot.wordpress.com.