Aquest dijous a les 12 del migdia s’obren les inscripcions per la 21a edició de la marxa cicloturista Terra de Remences

Demà és un dia que els aficionats a les marxes en bicicleta tenen marcat amb tinta vermella al calendari. A les 12 del migdia s’obriran les inscripcions de la 21a edició de la Terra de Remences, on la participació es limita a 3000 persones. La marxa tindrà lloc el proper diumenge 13 de maig.

Cada cop queda menys per una de les cites més assenyalades pels amants de la bicicleta. Demà a les 12 s’obre el procés d’inscripció a la 21a Marxa cicloturista Terra de Remences que, un any més, té una participació limitada a 3.000 persones. Les inscripcions es fan via la pàgina web www.terraderemences.com. La inscripció té un cost de 26 euros on s’inclou un paquet molt complet de serveis com avituallament en cursa, serveis mèdics, fisioterapeutes i mecànics en cursa. L’edició d’aquest any de Terra de Remences té una vessant solidària molt important. Una prova que ofereix dos recorreguts, de 95 i 175 quilòmetres, que permeten admirar l’entorn natural pel qual discorren.

x