Els garrotxins valoren el model comercial de la ciutat d’Olot i les compres a través d’Internet

Un equip d’Olot Televisió ha sortit al carrer per preguntar als ciutadans a quin tipus d’establiments de la ciutat compren i quines són les seves preferències, i també si són partidaris de la compra per Internet.

L’oferta comercial a Olot és força variada, pel que fa la zona del centre de la ciutat, hi trobem negocis autòctons i també franquícies, algunes que s’han implementat recentment. Però quines són les preferències dels ciutadans a l’hora de sortir a comprar?

El comerç a través d’Internet és un sistema que està anant a l’alça a la societat i és un competidor important per les botigues presencials. La gent té preferències diverses a l’hora de comprar a la xarxa. Els hàbits de consum de la població estan canviant, tant a Olot com a la resta de Catalunya. Cada tipus de comerç té els seus avantatges i desavantatges i els clients s’adapten en funció de les seves preferències i necessitats.

x