Fina! cantarà dijous al cicle ‘Amara’t’ del Núria Social d’Olot amb una proposta cultural sensible

El Núria Social d’Olot viurà demà el tercer concert del cicle ‘Amara’t’, amb Fina! com a protagonista. El cantant gironí arriba a Olot per compartir la seva proposta de música d’autor, amb cançons fresques que parlen de les relacions entre les persones i la seva actitud respecte l’entorn.

Fina! és un músic que no deixa indiferent. L’artista es va descobrir al públic ara fa quatre anys, per les peticions del seu entorn, que trobava en les seves cançons una proposta fresca i sensible. Defensor de les emocions i la seva expressió, considera que la societat ha de ser més càlida amb allò que l’envolta.

La música amb missatge que promou Fina! arriba dijous a Olot, en un concert al Núria Social, on el públic garrotxí té una cita amb el cantant a partir de les vuit del vespre. El concert de Fina! és el tercer del cicle ‘Amara’t’ del Núria, que es celebra per segon any consecutiu omple els dijous de música, durant els mesos de febrer, març i abril, amb la intenció de portar artistes de qualitat en petit format a la Garrotxa.

Les cançons del cicle, i en concret de Fina! busquen que Olot i la Garrotxa trobin a través de la cultura la via per millorar el nostre dia a dia.

x