L’Associació de Comerciants d’Olot critica la poca col·laboració d’algunes franquícies que s’han instal·lat a la ciutat

A la zona comercial del nucli antic d’Olot hi conviuen negocis de tota la vida amb franquícies que s’han anat instal·lant a la ciutat. La combinació ha ampliat l’oferta de productes, però en determinats casos existeix una manca de col·laboració d’aquestes empreses nouvingudes amb el teixit comercial olotí.

La presència de franquícies, sobretot al carrer Sant Rafel d’Olot, ha augmentat els darrers anys. Segons l’Associació de Comerciants d’Olot, la convivència entre els negocis de proximitat i aquestes empreses és positiva per la ciutat, a nivell del ventall de productes que s’ofereixen.

Pel que fa la cooperació, hi ha determinats negocis que no s’involucren. Les despeses dels llums de Nadal en són un exemple, i és que determinats establiments no hi van col·laborar. També existeix l’altra cara de la moneda, formada per franquícies i empreses liderades per gent de la comarca que sí que col·laboren amb l’associació i en les activitats de dinamització del nucli antic.