La Vall d’en Bas presenta el seu primer Pressupost Participatiu de Joventut dotat amb 3.500 euros

Un altre poble de la Garrotxa que engega per primer any un Pressupost Participatiu de Joventut és la Vall d’en Bas. El municipi hi destina 3.500 euros i els joves de la Vall d’entre 12 a 25 anys podran presentar les seves propostes fins el dia 1 de març.

Amb l’objectiu de democratitzar la societat i responsabilitzar els joves de la Vall d’en Bas en la gestió dels diners públics, el municipi dona el tret de sortida al primer Pressupost Participatiu de Joventut. Hi podrà participar el jovent empadronat al poble de 12 a 25 anys, els quals tindran un límit màxim per proposta de 900 euros i un pressupost total de 3.500.

El consistori ha organitzat xerrades informatives aquest mes de febrer als diferents veïnats de la Vall. L’assemblea decisòria es farà divendres 9 de març a Can Trona.

Les propostes es poden presentar físicament a través de les butlletes que el consistori ha enviat per correu als joves. Can Tista i l’Ajuntament de la Vall d’en Bas són els punts on es poden entregar, però també es poden presentar propostes digitalment a la pàgina web de l’ajuntament, la data límit és el dia 1 de març.