El Garrotxa Santjoanec rebrà el segon classificat de la Primera Catalana en un bon moment de forma

El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc passa pel millor moment de la temporada. Acumula cinc victòries en els darrers sis enfrontaments, però el club vol superar una autèntica prova de foc aquest dissabte: a un quart de vuit del vespre, rebrà al segon classificat, l’Horta.

Va costar arrencar, però des del passat mes de desembre, el Club Bàsquet Garrotxa s’ha acostumat a la victòria. Ho certifiquen els resultats: en les darreres sis jornades, els de Xevi Sala han vençut en cinc enfrontaments; l’últim va ser a Santa Eugènia de Berga, una pista on els locals havien perdut només un cop en tota la temporada, però el Santjoanenc va tombar aquesta estadística guanyant per 56 a 64. El club garrotxí passa per un bon moment de forma, després d’haver superat diverses baixes.

El proper rival, però, amenaça en trencar aquesta línia ascendent: és l’Horta, el segon classificat de la Primera Catalana. Porta quatre victòries en les darreres quatre jornades, però el Garrotxa Santjoanenc recorda que allà ja es van imposar per 64 a 75.

El partit entre el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc i l’Horta es disputarà dissabte, a partir d’un quart de vuit del vespre, al Pavelló Municipal de Sant Joan les Fonts.

x