Quim Costa, esportista del CA Olot Terra de Volcans, es proclama campió d’Espanya sub23 en raquetes de neu

L’esportista del Club Atletisme Olot Terra de Volcans, Quim Costa, s’ha proclamat campió d’Espanya sub23 de raquetes de neu. El gironí fa dos anys que viu i estudia a Olot i un equip d’Olot Televisió el va entrevistar aquest dimecres abans del seu entrenament al Parc Atlètic dels Tossols.

Quim Costa, esportista del Club Atletisme Olot Terra de Volcans, es va proclamar campió d’Espanya sub23 en raquetes de neu aquest diumenge a Gistaín, Huesca. El més sorprenent és que era la primera vegada que Costa competia en un campionat d’aquestes característiques.

A la prova de 12 quilòmetres i 500 metres de desnivell positiu, organitzada per la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada, Quim Costa va acabar tercer amb un temps de 57’ i 39”, i primer en la categoria de promeses.

L’esportista ens explica la diferència entre córrer i anar amb raquetes. En Quim és del Gironès, però ja fa uns anys que viu a Olot i està encantat amb la comarca Garrotxa. L’atleta del  Club Atletisme Olot Terra de Volcans venia de guanyar en categoria promesa al Circuit Gironí de Cros. El seu objectiu és seguir competint en curses de muntanya i raquetes de neu. Sense anar més lluny, aquest diumenge participarà a la ‘Foc de Neu’ de la Vall d’Aran, una cursa de raquetes de 10 quilòmetres i 450 metres de desnivell.