La Unió Esportiva Olot rep la visita de l’Atlètic Balears en un duel directe per la permanència

La Unió Esportiva Olot buscarà refer-se de la derrota de la setmana passada a Eivissa amb una victòria davant l’Atlètic Balears. El partit, aquest proper diumenge a les 12 del matí a l’Estadi, hauria de permetre tenir un coixí de 6 punts a l’Olot respecte l’Atlètic Balears, i així deixar molt tocat un dels rivals directes per la permanència.

La derrota de la Unió Esportiva Olot a Eivissa la setmana passada ha posat encara més emocionant la lluita per la permanència al grup 3 de Segona divisió B. Els de Raúl Garrido reben la visita de l’Atlètic Balears, actual 18è classificat, però només a 3 punts dels garrotxins, que necessiten una victòria per a refer-se del darrer resultat. Un partit que, per aquestes raons, es preveu vital per les aspiracions a permanència dels olotins.
L’Atlètic Balears és tota una incògnita. Es tracta d’un equip que es va dissenyar per intentar l’ascens de categoria i que ara es troba en una situació crítica que l’ha obligat a canviar dos cops d’entrenador.
Garrido confia en els seus futbolistes, dels quals creu que tenen una mentalitat molt forta, que han estat capaços de sortir del descens un cop i que no tindran problema per superar, mentalment, la derrota a Eivissa.
Garrido recupera tot l’equip menys els lesionats de llarga duració per un partit, diumenge a les 12 a l’Estadi Municipal, que és una final.