Aquest divendres comença el Carnaval d’Olot amb l’Espectacle Reial, el Playback a càrrec dels Reis i Reines dels 28 anys del carnaval

El Carnaval d’Olot comença avui. Una de les dates assenyalades als calendaris dels garrotxins ja és aquí i amb ella, tot un seguit d’activitats que arrenquen amb l’Espectacle Reial aquesta nit.

El tret de sortida del Carnaval d’Olot tindrà lloc aquest vespre amb la celebració de l’Espectacle Reial, el Playback a càrrec dels Reis i Reines dels 28 anys del carnaval. A la mitjanit el pub Lucky Luke acollirà el Ball de la Dona. Ja dissabte, a les 12 del migdia,  cercavila del Rei Carnestoltes i la Reina del Carnaval. A partir de les 5 de la tarda l’acte més esperat, la Gran Rua de Carnaval des de l’antiga estació fins a la plaça Clarà. Els Reis del  Carnaval van demanar a l’alcalde durant el programa Pros i Contres d’Olot Televisió de poder allargar la rua cap al carrer Mulleras però des del CIT asseguren que no depèn d’ells. Enguany, les colles participants són una vintena, xifres similars a l’any passat però amb menys participació de colles de fora la comarca. La Gran Rua es podrà seguir en directe i en diferit per Olot Televisió.