El CPA Olot ultima els darrers detalls de cara al Campionat Autonòmic a Reus

El Club de Patinatge Artístic Olot aspira a guanyar el 17è Campionat català del seu palmarès en grups de xou, aquest dissabte a Reus. La darrera coreografia de Ricard Planiol vol deixar ‘Sense opcions’ de victòria als seus rivals, però per a aconseguir-ho cal dur a terme una preparació prèvia exigent.

Arriba el Campionat Català de Grups de Xou en patinatge artístic. Es tracta d’una de les cites més especials de la temporada pel Club de Patinatge Artístic Olot, on s’enfronten amb les principals coreografies que busquen tombar la seva hegemonia. Reus, Masnou, Girona…tots intentaran trencar la ratxa de les olotines, que des del 2003 s’han imposat de forma ininterrompuda en aquesta cita esportiva, que defineix els grups de cara a la disputa de les places en les competicions internacionals al proper Campionat d’Espanya. La preparació de les patinadores és exigent, i no sempre es fa en base a la coreografia: força, musculatura, equilibri, agilitat…qualsevol aspecte esportiu es té en compte per millorar el rendiment sobre la pista, i que ajuden a retocar detalls del mateix xou. El Campionat Català de Grups de Xou es celebra a Reus: dissabte a partir de les sis de la tarda competiran els grups de xou grans, amb la coreografia ‘Sense opcions’ del CPA Olot com a favorita principal a la victòria. Diumenge, serà el torn del grup juvenil: des de les quatre de la tarda el ball ‘Deixa’t portar’ lluitarà per un lloc al podi del català. A Olot Televisió i la Xarxa reviurem el Campionat català de patinatge artístic en diferit a partir de les deu de la nit.