Hora de Joglar, finalista als Premis Enderrock en la categoria de Millor Artista Revelació 2018

El grup d’Argelaguer Hora de Joglar és finalista dels Premis Enderrock de la música en català. Les votacions populars l’han classificat en la categoria d’Artista Revelació juntament amb Porto Bello i Oriol Barri. La gala tindrà lloc a Girona el darrer cap de setmana de febrer.

Dijous d’assaig al local dels Hora de Joglar. Els d’Argelaguer han començat l’any immersos en els preparatius de la propera temporada, que inclourà noves cançons i sorpreses per als seus seguidors. També han rebut una bona notícia: La segona ronda de votacions populars ha situat el grup garrotxí entre els tres finalistes al premi Artista Revelació dels Premis Enderrock de la música en català. És la primera vegada en molts anys que una banda de la Garrotxa arriba a aquesta fase, on competeix amb el grup Porto Bello i el músic Oriol Barri. De guanyar-lo, el premi arrodoniria una molt bona temporada pels garrotxins, que no han parat de treballar.

 

INS – Marco Aparicio / MIKA

 

La darrera ronda de votacions, a la qual es pot participar des del web de la revista Enderrock, www.enderrock.cat, decidirà els guanyadors, que es donaran a conèixer el diumenge 25 de febrer a l’auditori de Girona.