Josep Maria Padrosa creu que la situació política afecta l’Hospital d’Olot perquè “quan les coses estan aturades no s’avança sinó que es va enrere”

El gerent de l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa afirma que la situació política que viu Catalunya, pendent de formar govern i sota l’aplicació de l’article 155 de la constitució afecta negativament el centre hospitalari. Segons Padrosa, amb la mateixa activitat i el mateix pressupost, s’han generat despeses extres que impedeixen avançar.

Padrosa creu que la situació és complicada per a tothom perquè “quan les coses estan aturades no s’avança sinó que es va enrere” . Ha explicat que sense fer res de nou s’han generat moltes més despeses com ara convenis salarials que estan negociats i s’hauran de pagar per endavant o bé la puja de l’IPC. El gerent de l’hospital espera que tot es desencalli aviat per poder avançar.