Tres entitats de la Garrotxa s’uneixen per promoure conferències sobre la convivència social

La Garrotxa té una societat diversa i sota aquesta definició Càritas Garrotxa, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i Garrotxa Diversa promouen un cicle de xerrades per promoure la reflexió sobre com cal avançar en la convivència en una societat plural. La primera és aquest mateix dilluns.

Les tres entitats porten temps reflexionant amb establir mecanismes que permetin crear un marc de convivència social. L’objectiu és que es deixi de parlar d’autòctons i nouvinguts per passar a parlar d’accions que afavoreixin la convivència amb normalitat.

Aquest tipus d’accions ja van començar l’any passat amb el cicle “De rumors, tòpics i discriminacions”. Les entitats impulsores valoren positivament la proposta i han decidit continuar. La primera de les conferències és aquest dilluns a les set del vespre al Casal Marià amb un plantejament molt concret:

Els organitzadors consideren que la normalització social és un procés que requereix temps. Es faran dues sessions més, el 26 de febrer i el 5 de març. A la primera es parlarà de “Diàleg sobre convivència i diversitat” i a la segona titulada “Celebrant diversitat, construïm comunitat”.