El CPA Olot és, per setzena edició consecutiva, campió de Catalunya de Grups de Xou

El Club de Patinatge Artístic Olot s’ha fet, de nou i per setzena vegada consecutiva, amb el títol de campió de Catalunya en Grups de Xou. Les noies d’Ester Fàbrega i Ricard Planiol han demostrat, una vegada més, que no tenen rival i tot i fer una coreografia amb algun error, fet extrany en elles, els cinc jutges que eren avui al pavelló de Reus han donat com a guanyadores les olotines.

El ‘Sense opcions’ ha tret menor puntuació que el ‘Sóc innocent’ de l’any passat al campionat català, però tot i això ha millorat la puntuació obtinguda al territorial de Girona, que al cap i a la fi és l’objectiu: anar polint el ball de cara al campionat estatal, europeu i mundial.

El CPA Olot ha obtingut 95,2 punts per ser primer. El Girona amb el ‘Sóc aquí’ ha quedat segon a 2,2 punts de les garrotxines. Per acabar el podi, ‘Once upon a time’, del Reus Deportiu, les amfitriones, amb 90,8 punts.

Pel que fa a la categoria Juvenil de Grups de Xou, disputada aquest diumenge a Reus, el Club de Patinatge Artístic Olot ha quedat cinquè classificat. El jurat ha atorgat al ball ‘Deixa’t portar’ una puntuació de 75,1 punts. El podi ha estat compost pel Reus Deportiu en primera posició, amb el ball ‘Lon-dong’ i una puntuació de 84,3 punts. El segon lloc ha estat pel CP Bescanó i el tercer pel CP Celrà.

CPA Olot Campionat de Catalunya

x