ANC Olot i Òmnium Garrotxa exigeixen l’alliberament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart

Un centenar de persones es van apropar davant l’Ajuntament d’Olot per a demanar, un cop més, la llibertat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, que compleixen quatre mesos en presó preventiva. Es tracta d’un acte a nivell nacional a les poblacions de Catalunya que organitzaven l’ANC i Òmnium.

Formar la paraula llibertat amb les llums dels mòbils. Aquesta va ser la performance que ANC Olot i Òmnium Garrotxa van preparar per l’acte que divendres es va dur a terme a moltes poblacions catalanes i que pretenia exigir una vegada més l’alliberament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart de la presó, on segueixen quatre mesos després. Un acte reivindicatiu que se suma als molts que estan duent a terme les dues organitzacions independentistes per pressionar la justícia espanyola per a que alliberi Sánchez i Cuixart. Qui també va participar a l’acte va ser el Coordinador del PDeCAT David Bonvehí, que va donar suport a Sánchez i Cuixart, i va explicar que tenen una gran responsabilitat de tirar el país endavant. L’acte va acabar amb una reivindicació a l’escola i la llengua catalana.