La rua del carnaval d’Olot es farà finalment aquest diumenge a les 16.30, a les 17.00 en directe per Olot Televisió

El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot ha comunicat aquest dissabte que finalment la rua del carnaval d’Olot s’aplaça per aquest diumenge a les 16.30, a partir de les 17.00 en directe per Olot Televisió. Aquest dissabte a la tarda el mal temps ha obligat a l’entitat a suspendre la desfilada. En un primer moment s’havia plantejat la possibilitat de celebrar-se el diumenge al matí però no és possible des d’un punt de vista organitzatiu de la Policia Municipal d’Olot. L’ajuntament d’Olot ha demanat a l’entitat que es pugui celebrar a la tarda i el CIT ha convingut que és la millor solució, donat que no es pot aplaçar pel proper cap de setmana al coincidir amb el carnaval de Sant Joan les Fonts i de Tossa de Mar, on hi participen colles de la Garrotxa.

x