Mig miler de jugadores i jugadors de bàsquet participen a la segona trobada PDP celebrada a Olot

La segona trobada del Programa de Detecció i Perfeccionament, conegut com PDP, ha fet parada a Olot aquest diumenge. Mig miler de jugadores i jugadors de bàsquet hi han participat, repartits entre els dos pavellons d’Olot.

La capital garrotxina, juntament amb Mollerussa i Tàrrega han estat durant aquest diumenge el centre d’atenció del bàsquet en categoria mini a Catalunya. A Olot mig miler de jugadors i jugadores de les comarques de Girona han participat a la segona trobada del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) celebrada als pavellons municipals de la ciutat. Detectar i ensenyar són els objectius principals dels PDP, unes trobades que s’organitzen des de la Federació Catalana de Bàsquet. El Club Bàsquet Olot hi col·labora amb les instal·lacions i amb l’organització de l’esdeveniment.