El darder olotí Josep Arimany ‘Masnou’ aconsegueix ser el català amb millor resultat al Winmau Scottish Open de dards

El darder olotí Josep Arimany ‘Masnou’ va participar aquest cap de setmana a l’Scottish Open, una de les competicions de dards amb més prestigi de la disciplina. Masnou va ser el català més destacat de l’esdeveniment, quedant en 129a posició entre més d’un miler d’esportistes.

El Winmau Scottish Open és una de les competicions de dards més importants del món, i que es celebra anualment al bressol de la disciplina, les illes britàniques. Es va celebrar el passat cap de setmana a Glasgow, i entre el miler de participants, hi havia representació catalana; es tracta de tres darders del Club Dards Olot: els germans Óscar i David Vera, de Lleida, i el garrotxí Josep Arimany ‘Masnou’.

Dels tres, el que va tenir una participació més destacada va ser Josep ‘Masnou’, que va assolir la posició 129 del campionat entre els 923 darders de la seva categoria. Masnou va perdre contra el 17è classificat, Mike Penny, a la tercera ronda, malgrat que va tenir el gal·lès contra les cordes al trencar-li l’obertura.

A l’Scottish Open de dards hi participen els principals esportistes a nivell mundial. El guanyador del campionat va ser l’holandès Richard Veenstra, semifinalista de la copa mundial de dards l’any 2016.