El Joventut Sant Pere Màrtir no pot desenvolupar tota la seva activitat esportiva pel mal estat del seu terreny de joc de gespa natural

El Joventut Sant Pere Màrtir va haver d’ajornar el passat cap de setmana tots els partits programats a causa del mal estat del terreny de joc. El club creu que la solució a aquest problema passa per poder instal·lar gespa artificial a l’actual camp del Pic del Bac d’Olot.

Les pluges de la setmana passada van deixar inutilitzables les instal·lacions del Joventut Sant Pere Màrtir de futbol. El club compta amb un terreny de joc que queda impracticable a la mínima que cauen quatre gotes, provocant la suspensió dels entrenaments dels jugadors o dels partits que s’hi han de celebrar, com el passat cap de setmana, quan es van haver d’ajornar cinc enfrontaments. Tot i l’estat del camp del Pic del Bac, el club creix, i ara per ara supera els 150 futbolistes, però l’ús intensiu del camp també perjudica la superfície.

Davant aquesta problemàtica, fa temps que el club reclama poder instal·lar gespa artificial al terreny de joc. D’aquesta manera, considera que no s’haurien d’ajornar tants entrenaments i partits. En aquests moments, el Joventut Sant Pere Màrtir és un dels cinc clubs amb més jugadors de tota la Garrotxa, i viu el moment més àlgid dels darrers quinze anys. De cara a l’any vinent, preveu créixer més, amb l’entrada d’un club femení a l’estructura de l’entitat.