El programa Enforma’t uneix joves i gent gran que es formen i fan activitat física

Joves i gent gran s’uneixen en el projecte Enforma’t de Creu Roja, que es porta a terme cada dimarts al matí al pavelló d’Olot. Avui hem pogut assistir en una sessió, on els alumnes del cicle formatiu d’Activitat Física de l’Escola Pia ajuden als avis a fer exercici i alhora aprenen a dirigir dinàmiques amb gent gran, tal com han treballat prèviament a classe.

Els dimarts al matí, per una desena de persones majors de 65 anys d’Olot, són per fer exercici. Per tercer any consecutiu, la Creu Roja i l’Escola Pia organitzen el programa Enforma’t, una sèrie de tallers de franc pensats perquè la gent gran millori la seva forma física i adquireixi hàbits saludables. L’objectiu, però, és doble, perquè els alumnes del Cicle Formatiu d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives hi posen en pràctica el que aprenen al crèdit d’Activitat Física i Tercera Edat. Un intercanvi d’experiències molt positiu per als avis participants, com l’Antònia. L’enforma’t es porta a terme cada dimarts de dos quarts de deu a dos quarts d’onze del matí fins el 8 de maig al Pavelló d’Esports d’Olot. Per a més informació es poden posar en contacte amb la Creu Roja de la Garrotxa al telèfon 972 27 22 22.