La Terra de Remences inclourà aquest 2018 una marxa especial pels ciclistes més petits

La marxa cicloturista Terra de Remences esgota les inscripcions a l’esdeveniment en poc més de 32 hores. Uns 3.000 ciclistes participaran a la marxa el proper 13 de maig, i ja hi ha una àmplia llista d’espera per ser present a la sortida. Enguany hi haurà una novetat destacada a la prova: la celebració d’una Remences Kids, dirigida a la participació dels més petits el dia anterior.

Tothom hi vol participar, inclòs els ciclistes més petits, que fins ara s’ho havien de mirar al voral de la carretera: és la Terra de Remences, la marxa cicloturista de la Vall d’en Bas, que aplega cada any a més de 3.000 persones rodant per les carreteres de la Garrotxa, Osona i el Ripollès. Enguany, per tal que els menuts gaudeixin amb l’esdeveniment organitzat pel Club Ciclista Bas, s’ha preparat una Remences Kids, que permetrà als ciclistes menors de tretze anys formar part d’una marxa única en el món de la bicicleta.

La prova pels ciclistes joves tindrà lloc el dissabte 12 de maig a la tarda, en un esdeveniment que comptarà amb el suport del Club Ciclista Olot infantil en la seva tasca de promoció de l’esport pels més menuts. El circuit tindrà un xic més d’un quilòmetre, i es faran diverses voltes segons la categoria del menor. L’esdeveniment principal, però, es viurà diumenge, amb la 21a edició de la Terra de Remences. Com és habitual, les places disponibles han volat, i en 32 hores s’han esgotat les inscripcions.

De moment, hi ha una àmplia llista d’espera que també vol prendre part a la sortida. L’organització no preveu ampliar les places, però recorda que cada any hi ha baixes a la marxa i que per tant encara hi ha opcions de ser-hi present. La Terra de Remences viurà l’edició d’aquest 2018 el proper 13 de maig, on a partir de les 8 del matí, la passió pel ciclisme omplirà de gom a gom Sant Esteve d’en Bas.