La majoria d’emprenedors a Olot el 2017 van ser dones joves i amb estudis universitaris

Les dades de DinàmiG també ens aporten un perfil de la persona que utilitza el servei d’Empresa i Emprenedoria. Es tractaria d’una dona, en el 60% dels casos, que resideix a Olot amb estudis secundaris o universitaris. Aquest perfil encaixa amb Anna Fàbrega, emprenedora amb l’empresa Gràfic Roll que ha comptat amb el suport de Dinàmig.

Gràfic Roll va néixer el 2016 amb l’empenta d’Anna Fàbrega, una emprenedora que amb l’ajuda del servei d’Empresa i Emprenedoria va engegar aquest negoci al carrer Verge del Carme nº 10 d’Olot. L’Anna, mentre estudiava a l’Escola d’Art, va detectar una carència a la ciutat i la va transformar en un projecte empresarial.

L’Àrea d’Empresa i Emprenedoria de DinàmiG va ser clau en la constitució i la posada en funcionament de Gràfic Roll. Des d’ajuda en el pla d’empresa, fins a reunions amb persones expertes en màrqueting. L’Anna segueix en contacte amb els treballadors de DinàmiG, i és que el seu servei va més enllà d’ajudar a emprendre, sinó que acompanyen als emprenedors durant el seu viatge empresarial.

x