El programa ‘Treball i Formació’ del Consell Comarcal dona feina a una desena de persones que estaven aturades

El programa ‘Treball i Formació’ del Consell Comarcal ha donat feina a una desena de persones que es trobaven en una situació d’atur de llarga durada. Els treballadors porten a terme tasques de jardineria i manteniment en nou municipis de la Garrotxa.

Una desena de persones que es trobaven en situació d’atur han aconseguit feina, gràcies al programa ‘Treball i formació’ del Consell Comarcal de la Garrotxa. Els treballadors porten a terme labors en nou municipis de la comarca (Argelaguer, Montagut i Oix, Sant Feliu de Pallerols, Sant Jaume de Llierca, Sant Joan les Fonts, Santa Pau, Tortellà, Mieres i la Vall d’en Bas). Els treballs són variats i consisteixen en tasques de jardineria i manteniment. A més, els participants del programa també han de realitzar sessions de formació.

El Servei d’Ocupació de Catalunya subvenciona els contractes de treball i les accions formatives, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, el Ministerio de Trabajo i Seguridad Social, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments interessats.

x