El CPA Olot considera que el ball ‘Sense opcions’ pot millorar encara més de cara al Campionat d’Espanya

El Club de Patinatge Artístic Olot va guanyar dissabte el Campionat de Catalunya amb una mitjana de 9’5 en les seves puntuacions, tot i les caigudes viscudes durant l’execució del ball ‘Sense opcions’. Això fa que des del club es cregui que hi ha marge de millora polint els errors que es van produir a la coreografia.

Durant l’execució de la coreografia ‘Sense opcions’, del Club de Patinatge Artístic Olot, durant la celebració del darrer campionat de Catalunya en grups de xou es van veure diverses caigudes. Per sort, els errors puntuals que es van viure durant l’execució del ball no van perjudicar la valoració final del jurat, que va puntuar amb notes elevades tant l’apartat tècnic com l’artístic de la darrera proposta de Ricard Planiol i Ester Fàbrega. Això sí, les patinadores reconeixen que cal ser fortes mentalment per afrontar aquestes situacions.

Segons les mateixes patinadores, aquests errors podrien haver-se produït per diverses causes; la pista on es va celebrar el Campionat, a Reus, en podria ser un: les seves característiques sense punts de referència concrets van fer que l’execució dels balls de la gran majoria de grups patissin variacions. A més, moltes patinadores van posar rodes noves als seus patins, i el poc desgast d’aquests elements també van afavorir alguns errors. Davant aquests fets, les patinadores del CPA Olot creuen que la coreografia ‘Sense opcions’ té marge de millora respecte els propers campionats. El d’Espanya es celebra de forma immediata: el 9 i 10 de març les olotines intentaran revalidar el títol aconseguit l’any passat, tot i disposar de poc temps per corregir detalls.

 

El CPA Olot aspira conquerir a Avilés, Astúries, el que seria el 15è del seu ampli palmarès en el patinatge artístic de grups de xou.

x