La Fundació d’Estudis Superiors programa 18 sessions gratuïtes de formació per a emprenedors aquest 2018

La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot reprèn aquest mes de febrer les sessions gratuïtes per a emprenedors. Cursos d’un matí que busquen resoldre les mancances amb què poden trobar-se els emprenendors.

Comptabilitat i finances, models de negoci, comunicació i xarxes socials… són alguns dels coneixements indispensables per tirar endavant amb èxit una idea de negoci. Per donar resposta a aquestes necessitats, que detecta el Servei d’Assessorament a emprenedors de Dinàmig, la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot ofereix un extens programa de cursos de formació gratuïts. És la dotzena edició del programa, que aquest any compta amb 18 sessions. Una de les novetats destacades és la formació ‘Consells de Seguretat en l’ús de xarxes socials i Internet’, que impartirà el caporal dels Mossos d’Esquadra Josep Ortiz el proper 23 de febrer. El 2017 un total de 112 emprenedors van passar pel programa de seminaris i, en les seves dotze edicions hi ha hagut al voltant de 2.000 inscrits. Aquestes sessions són gratuïtes i es poden complementar amb altres cursos de la FES. Més informació i inscripcions al web fes.olot.cat.