Olot tindrà a punt un estudi sobre la viabilitat de la piscina coberta aquest mandat

Sant Jaume de Llierca no és l’únic municipi que estudia tenir una piscina coberta municipal. També ho està fent Olot, que vol tenir el document sobre la taula durant aquest any. Segons va confirmar l’alcalde al programa Pentàgon d’Olot Televisió, la piscina coberta podria situar-se a prop de l’actual piscina municipal.

Olot és una de les poques capitals de comarca que no disposa d’una piscina coberta pública. Sí que en té una de descoberta, que no es pot cobrir per qüestions de seguretat, de manera que ara és el Club Natació Olot, una entitat privada, qui ofereix aquest servei. Davant les demandes ciutadanes que fa anys que duren, l’Ajuntament està estudiant quines característiques hauria de tenir l’ equipament. L’alcalde, Josep Maria Corominas, creu que la piscina coberta s’hauria de situar al costat de la municipal per donar-li més rendibilitat, ja que actualment només s’obre durant els mesos d’estiu. El consistori s’ha compromès a tenir el projecte sobre la taula aquesta legislatura però creu que, en cas que sigui viable caldria abordar-lo en el proper mandat, amb el concens de la resta de grups de l’Ajuntament.

x