L’Associació de Comerciants d’Olot i el CIT culminen el carnaval del comerç amb l’entrega de premis i trofeus

El carnaval del comerç olotí ha culminat aquest dimecres al vespre amb l’entrega de premis i trofeus. Els guanyadors van ser el Lux Olot en la categoria d’ambientació de nit, Cropic’s Pastisseria en ambientació de dia, Cal Marxant en el concurs d’aparadors i Calçats Rovira en el concurs de disfressa/comparsa. Cada un dels geriàtrics d’Olot també van rebre un premi.

L’Associació de Comerciants d’Olot va celebrar l’entrega de premis del carnaval del comerç d’Olot, i en una gala com aquesta no hi podien faltar els Reis del Carnaval 2018. En el concurs d’ambientació de nit el guanyador va ser el pub Lux Olot, seguit pel Líquid Club i l’Stromboli. El Lux va optar per un disseny galàctic.

En la categoria d’ambientació de dia, Cropic’s Pastisseria es va fer amb el primer premi, seguits pels Placers i per la plaça Clarà. Cropic’s va optar per un decorat entorn al món de les abelles. Pel que fa el concurs d’aparadors, Cal Marxant va sortir victoriós. En segona posició el Forn de Pa Santa Magdalena i en tercera Xaloc Perfumeria. Cal Marxant va recrear un mercat romà. El concurs de disfressa o comparsa se’l va emportar Calçats Rovira, seguits de Janot i Minifauna.

Els geriàtrics olotins també van recollir premis, la residència Edat 3 va recollir el trofeu de decoració de l’Ajuntament d’Olot. La Residència del Tura el trofeu de comparsa de l’ACO. La Residència Hospital el trofeu d’ambientació atorgat pel CIT. La residència Montsacopa el trofeu d’aparador de l’ACO i la Residència la Tardor el Trofeu de Participació també de l’associació de comerciants.

Per als guanyadors a banda del reconeixement, se’ls hi ha regalat experiències com un viatge amb globus, un trajecte amb poni o àpats en restaurants de la comarca. Amb tot, Can Trincheria va acollir la gala del comerç olotí, una iniciativa que dinamitza la ciutat i que cada any millora el nivell ofert per part dels participants.