Dos anys de presó per al jove d’Olot que va deixar en coma un home amb un bat de bèisbol

L’Audiència de Girona demana a dos anys de presó pel jove d’Olot que va deixar en coma un altre home per agredir-lo amb un bat de beisbol. Els fets van passar el juliol de 2015 a la plaça Pia Almoina de la capital garrotxina. La víctima estava prenent alguna cosa en una de les terrasses i va discutir-se amb l’agressor, que es trobava al balcó de casa seva. Aquest va baixar armat amb un bat de beisbol i va colpejar-lo al cap. Les lesions van deixar-lo en coma i amb el crani fracturat.  El fiscal demanava inicialment nou anys de presó per a l’acusat que, després del judici que es va celebrar ahir han quedat reduïts per diversos atenuants: El jove va reconèixer l’agressió, s’ha detectat que té un transtorn mental i a més ja havia consignat part de l’indemnització. A més dels dos anys de presó demanen que pagui més de tretze mil euros pels danys a la víctima i que no s’hi pugui apropar durant tres anys.

x