Les Planes d’Hostoles està enllestint un camp de futbol 7 públic amb gespa artificial

Les Planes d’Hostoles disposarà d’un camp de futbol 7 amb gespa artificial a la zona de l’estació. L’equipament esportiu estarà obert al públic i tindrà un cost d’uns 15.000 euros. La gespa és de segona mà i l’ajuntament l’ha aconseguit a cost 0.

L’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles està acabant de completar la pista poliesportiva a la zona de l’estació del poble. La darrera actuació consisteix en un camp de futbol 7 amb gespa artificial, un equipament que estarà obert al públic i que costarà uns 15.000 euros. La previsió del consistori és que l’obra estigui llesta a finals d’aquest mes.

La inversió complementa altres actuacions del consistori planenc, com el trasllat de la nau de la brigada que estava sobre l’antiga pista poliesportiva. Amb aquest camp de futbol 7 la zona de l’estació del poble comptarà, amb equipaments per a la pràctica del futbet, el bàsquet, el vòlei i el futbol.

x