L’Olotx2 parteix de més reserves que l’any passat, els allotjaments i restaurants ja superen el 85% d’ocupació

Olot  i la Garrotxa es multipliquen per dos aquest cap de setmana. La sisena edició de l’Olotx2 portarà a la comarca tres dies de descomptes i promocions en hotels, comerços, restaurants i activitats lúdiques. Les reserves, a un dia del tret de sortida, són superiors al 85% en allotjaments i restaurants.

A falta de 24 hores per que arrenqui la sisena edició de l’Olotx2, el cap de setmana es presenta amb força sol i sense precipitacions. Això ha afavorit que les xifres de reserves hagin pujat respecte l’any passat, oscil·len entre el 85 i el 90% tan en allotjaments com en restaurants. Pel que fa el primer dia, aquest divendres, estan al voltant del 70%. Enguany, la iniciativa és més present arreu de la comarca.

Les activitats també porten un bon ritme de reserves. Algunes de les que es poden fer aquest cap de setmana a la Garrotxa són les passejades en burro, tours pels volcans amb segway o rutes a cavall. Des de l’ajuntament i DinàmiG valoren l’impacte ecònomic de l’Olotx2 i sobretot el fet que es tiri endavant en temporada baixa.

Per la seva banda, el sector comercial també ho té tot preparat per una iniciativa que els hi dona bons resultats. En el cas dels comerciants, l’Olotx2 s’allargarà el pròxim cap de setmana amb el final de rebaixes d’hivern i la botiga al carrer.

L’Olotx2 comptarà amb espectacles el primer el de Pep Plaza al Teatre Principal divendres a 2/4 de 9 del vespre. Dissabte ‘Al Sud del Paral·lel’, a les 7 de la tarda a la plaça Major, en un repàs dels musicals de Dagoll Dagom; i diumenge ‘Viatjazz a Nova Orleans’ a 2/4 de 12 també a la plaça Major. Amb tot, la capital garrotxina i la comarca es preparen per un cap de setmana especial, amb 185 empreses i entitats sumades a aquesta campanya.

x