El Vivim Muntanyes amplia el ventall d’activitats de muntanya que es tractaran als films

Fa quatre anys va néixer el Vivim Muntanyes, un cicle de pel·lícules i documentals sobre l’activitat a la muntanya que, any rere any, ha anat fent créixer la seva importància dins el sector. Enguany amplien el ventall d’activitats de muntanya que es tractaran als films.

Amb el festival de cinema de Torelló a la retina, un grup d’amics amants de la muntanya van iniciar, ara fa quatre anys, un projecte que amb el pas del temps, va agafant pes en l’aparador de les activitats de muntanya. Si al principi només havien dues pel·lícules que s’emetien en un sol dia, ara el Vivim Muntanyes gaudeix de set films i dos dies de projecció. La novetat de l’any passat va ser introduir la part infantil, que va resultar tot un èxit. Enguany s’amplia el ventall. Els propers 24 de febrer i 2 de març tindran lloc les projeccions del Vivim Muntanyes, que són gratuïtes.