Batet de la Serra viu aquest diumenge la ‘Oh happy trail’, una cursa per a poder recaptar fons per a participar a l’esdeveniment benèfic de l’Oncotrail

Aquest diumenge al matí Batet de la Serra serà la seu d’una marxa solidària, l’Oh happy Trail. Amb un recorregut apte per a tot tipus de públic i un preu d’inscripció de 5 euros, l’objectiu d’aquesta marxa és recaptar diners per a poder participar a l’Oncotrail que organitza la Fundació Oncolliga Girona i donar tots els beneficis a aquesta entitat.


Per participar a l’Oncotrail són necessaris, com a mínim, 1000 euros que els 8 participants obtinguin com puguin. Amb aquest objectiu s’organitza l’Oh Happy Trail, per obtenir aquests diners que permetin formar un equip i poder donar tots els beneficis a la Fundació Oncolliga Girona, que és qui organitza l’Oncotrail.

Serà una marxa d’onze quilòmetres amb un recorregut que es pot fer tant corrent com caminant, i que és apte per a tot tipus de participants.

La inscripció es farà el mateix diumenge a partir de les 9 del matí a la sortida, als Prats de Can Frontana de Batet de la Serra. La sortida serà a partir de 2/4 de 10 del matí, i fins les 10.

x