El Carnaval de Sant Joan les Fonts clou les grans rues garrotxines en un esdeveniment amb mig miler de participants

El Carnaval de Sant Joan Les Fonts viurà demà la seva quinzena edició. El carnaval infantil serà al matí i la rua a partir de les cinc de la tarda, amb 9 colles i unes 470 persones desfilant. La Santjoanenca lluirà la reeixida carrossa ‘El pas del temps’ davant la seva gent.

Sant Joan Les Fonts es vestirà un any més de gala amb motiu de la quinzena edició del seu carnaval. Unes 470 persones desfilaran pels carrers del poble aquest dissabte, dividides en una desena de colles. El Carnaval de Sant Joan Les Fonts es caracteritza per ser el carnaval de l’amistat, posant èmfasi en la germanor entre colles.

El tret de sortida del carnaval santjoanenc serà a 2/4 d’11 del dissabte amb el Carnaval Infantil pel nucli de Sant Joan i la crema del Rei Carnestoltes als paratges de Can Miquelet. La celebració continuarà a les dues del migdia amb el dinar popular organitzat per la Penya S’tokats. A les cinc de la tarda la companyia de teatre local Tres Colades presentarà el carnaval i s’iniciarà la rua.

El Carnaval de Sant Joan Les Fonts està organitzat per la colla La Santjoanenca i el consistori del poble. La proposta ‘El pas del temps’ de La Santjoanenca tornarà a casa seva després d’un periple pels carnavals gironins i recollint un bon grapat de premis: millor carrossa als carnavals de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Olot.

x