El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc espera recuperar la dinàmica guanyadora a la pista del Minguella de Badalona

El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc espera recuperar la dinàmica guanyadora de les darreres jornades a la pista del Minguella de Badalona, després de perdre l’últim partit. Els de Xevi Sala consideren que estan en un bon moment de forma, però no es refien d’un rival que a Sant Joan les Fonts els va guanyar de 26 punts.

El passat 7 d’octubre, el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc va estrenar el seu nou pavelló amb una sonora derrota contra el Minguella de Badalona. Era el primer partit oficial que l’equip de Xevi Sala jugava a les noves instal·lacions, però els badalonins van superar clarament els locals per les constants pèrdues locals, i van guanyar amb un resultat de 52 a 78. Però després d’una mala ratxa, el Garrotxa Santjoanenc acumula cinc victòries en les darreres set jornades, i volen mantenir la dinàmica positiva en la visita a la pista del Minguella aquest proper diumenge, a partir de tres quarts de sis de la tarda.

En l’últim partit, els de Xevi Sala van perdre contra el segon classificat, però van mostrar una combativitat necessària per sobreviure en una lliga molt igualada: precisament, el Minguella es troba a la cinquena posició, amb un balanç de nou victòries i nou derrotes; a la pràctica, només duu un partit guanyat més que el Garrotxa Santjoanenc, que és onzè, en posicions de play-out per evitar el descens de categoria.

x