Comencen els concerts de Sessions Golfes de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot

Guillem Roma i Josep Maria Baldomà arrenquen avui a la nit el cicle de Sessions Golfes de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot. Serà a partir de dos quarts de dotze de la nit a la Sala el Torín, en un horari poc habitual de la programació oficial de l’ens públic.

L’Institut de Cultura d’Olot acostuma a programar els seus concerts en franges horàries que ocupen des de la tarda fins a primera hora de la nit, però l’any passat va iniciar un cicle que allarga la música fins ben entrada la matinada. Són les Sessions Golfes, i consten de dos concerts els dies 23 de febrer i 16 de març, que arrenquen a partir de dos quarts de dotze de la nit a la Sala El Torín. Es tracta d’una forma diferent a viure la música del que s’ha habituat part del públic garrotxí.

El primer concert és aquest divendres, a càrrec de Guillem Roma i Josep Maria Baldomà, que presenten a Olot el seu projecte Connectome. El músic osonenc, més conegut per les seves interpretacions acompanyat de la Camping Band Orchestra, arriba aquest cop a la ciutat amb una proposta diferent de l’habitual.

El concert que tancarà aquestes sessions golfes és un grup garrotxí de reggae. El proper 16 de març, els Pangea Time presentaran ‘Levitar’, el seu primer disc a la Sala el Torín.