Raül Massanella s’estrena com a regidor de la CUP al ple d’Olot

El d’aquest dijous va ser el primer ple pel nou regidor de la CUP. Raül Massanella, el número 4 del partit a les darres municipals, entra a l’Ajuntament d’Olot per substuïr a Lluís Rubió, que ha deixat l’acta per motius personals. A l’inici del plenari Massanella va prometre complir les obligacions del càrrec, per imperatiu legal, amb lleialtat al rei, a la constitució i a l’estatut. També va posar-se a disposició de la ciutat i es va comprometre a treballar pel benestar, la igualitat, la independència i la justícia social als Països Catalans.

El nou regidor és mestre i està molt vinculat als moviments socials independentistes. Abans d’entrar a la CUP havia estat cap de llista per Alternativa per la Garrotxa però és la primera vegada que ocupa un càrrec de regidor. En la seva primera intervenció, Massanella va mostrar el seu agraïment al partit.

x