La Unió Esportiva Olot visita l’Atlético Saguntino amb la baixa de Guzmán per sanció

La Unió Esportiva Olot visita Sagunt aquest diumenge a les 12 en un partit que els enfronta a l’equip revelació d’aquest grup 3 de la Segona Divisió B, l’Atlético Saguntino. Els de Raúl Garrido volen seguir fent mèrits per la permanència davant una de les revelacions de la lliga, i que parteix com a favorit.

L’Olot segueix molt viu. Els garrotxins visiten Sagunt aquest diumenge amb l’objectiu de treure punts d’un dels camps més complicats d’aquest grup 3 de segona divisió B. Els de Raúl Garrido es veuran les cares amb l’Atlético Saguntino, actual 8è classificat amb 37 punts, després d’una victòria davant un rival directe com l’Atlètic Balears que ha omplert de moral els olotins.

Garrido veu en els seus homes una maduresa que els està permetent sortir de les situacions complicades a les que estan sotmesos. I és que, tot i que ara l’equip es 14è, el descens està i ha estat molt present en la temporada dels olotins. Davant tindran un Atlético Saguntino que s’ha mostrat com un equip molt complicat de domar, tot i que va caure a la Garrotxa a la primera volta per 2-0, en la que va ser la primera victòria de l’Olot en lliga.

Iván Guzmán serà baixa per sanció, fet que retornarà la titularitat al carril esquerre a David Bigas. D’altra banda, possiblement Garrido aposti per dos puntes de referència com Toril i Cosme, com ja va fer a Eivissa, tot i que també és possible que doni l’alternativa a Pedro del Campo. Diumenge a les 12 a Sagunt, l’Olot buscarà donar un pas de gegant per la permanència.