14 estudiants atesos a l’Hospital d’Olot afectats per la intoxicació alimentària a la Cerdanya

Segons ha confirmat l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa, 14 joves garrotxins van haver de ser atesos al servei d’urgències del centre olotí aquest divendres a la nit amb símptomes de gastrointeritis, quan tornaven d’una estada a la Cerdanya. Tots ells van rebre l’alta dissabte.

Un grup de 50 estudiants de la Garrotxa s’ha vist afectat pel cas d’intoxicació alimentària detectat a a la Cerdanya. Segons informa Ràdio Olot, els joves tornaven de la seva estada a la Molina aquest divendres a la nit i alguns d’ells van començar a trobar-se malament a l’autocar, amb bòmits i diarrea. El grup va aturar-se a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa on 14 d’ells van ser atesos amb símptomes de gastrointeritis.

Es dóna el cas que aquesta setmana 247 alumnes de 7 centres educatius de Catalunya i alguns de francesos van trobar-se en la mateixa situació després de passar la setmana blanca a la Masella i van haver d’acudir a diversos hospitals de la Cerdanya.  Per ara desconeix l’origen de la intoxicació i el Departament de Salut ha anunciat que aquest dilluns donarà explicacions sobre el cas.

 

 

 

x