Olot inaugura la primera Copa Girona de Canicross amb prop de quaranta participants d’arreu de Catalunya

La cursa número 1 de la nova Copa Girona de Canicross s’ha celebrat a Olot amb tots els al·licients. L’esdeveniment del Club Canicross Garrotxa ha comptat amb prop de quaranta participants a nivell de competició i desenes de persones, amb les seves mascotes, que s’han sumat a l’activitat caminant.

Arribar i moldre. El Club Canicross Olot Garrotxa, nascut aquest mes de febrer, ha inaugurat la primera Copa de Girona de Canicross. L’entitat ha habilitat un circuit de competició de 6,5 quilòmetres i un altre per a caminants de 4,4. Pel que fa la competició, s’ha dividit la sortida en quatre tongades amb un minut de diferència entre elles, tal i com estableix el reglament.

Javier Torres i la seva gossa Lur han creuat els primers la meta amb un temps de 26’ i 49”. Els han seguit a tan sols 21 segons en Josep Pere Vall-llosera amb el gos Bruc. En tercera posició Carles Paredes i en Sax amb un temps de 27’ i 46”. La primera dona en creuar la meta ha estat l’olotina Bàrbara Badosa amb la gossa Antxova i un temps de 29’ 25”. Marta Berrocal amb el gos Tango i Carolina Lauriano amb en Jim han completat el podi femení.

El Club Canicross Olot Garrotxa no esperava tanta participació amb el poc temps que s’ha constituït a la comarca. L’entitat es marca l’objectiu de potenciar la socialització amb els animals a través de l’esport.